Schapendrift 35A, 1261 HM Blaricum
06-10355446
Artikel over Lanphen Support uit Hei & Wei
Ter promotie van ons nieuwe bedrijf Lanphen Support is er een artikel geplaatst in Hei & Wei, een dorpsblad uit Blaricum.
Nieuw in Blaricum

Jolanda Lanphen (1968), getogen Blaricumse en afstammeling van een echt Erfgooiersgeslacht, is in 2016 haar eigen bedrijf gestart: Lanphen Support. Ze heeft Lanphen Support opgericht met als doel het bieden van persoonlijke, deskundige en betrouwbare begeleiding bij de administratie van met name particulieren. Vandaag de dag worden steeds meer zaken via internet geregeld. Niet iedereen is hiertoe in staat. Simpelweg omdat men geen computer of internet heeft of omdat het te complex is. Wellicht dat er hulp nodig is omdat de partner voorheen altijd de zaken regelde, en dat men de kinderen niet wilt belasten met deze taak.

Hoe werkt Lanphen Support

Lanphen Support neemt u de zorg uit handen zodat facturen tijdig worden betaald, de klant inzicht krijgt in zijn/haar administratie en alle zakelijke post op de juiste wijze wordt afgehandeld. Het kan zijn dat er eenmalig ondersteuning nodig is voor het op orde brengen van de administratie. Maar er kan ook op regelmatige basis begeleiding gewenst zijn. De ondersteuning wordt uitgevoerd bij de klant thuis.

Bekijk het artikel uit Hei en Wei
nr 489 / editie 40 / 10-02-2017

Het bieden van persoonlijke, deskundige en betrouwbare begeleiding bij de administratie